Anamorph Studio is a branded video content production company. We create bespoke branded video content for agencies, brands, media owners, publishers and SMEs in the Bulgaria and globally.

Специализирани Уъркшопи за кинематографи и фотографи.

Екипът на Anamorphstudio разработи две работилници за обучение, използвайки нашите знания като професионалисти от филмовата и медийна индустрия. Работилниците ще се реализират с малки групи от хора (максимум до 15 човека ) откривайки адаптивност и участвайки пълноценно в поредица от упражнения. Също така, малката група от хора ще ни позволи да отделим внимание на всеки един участниците в уъркшопа – особено ако в групата имаме хора с различна степен на опит.

Уъркшоп - Светлина, контраст и цвят

“Уъркшопът – Светлина, контраст и цвят”, е подходящ за хора с интерес към кинематографията и фотографията и ще се организира в началото и в края на годината. Повече и подробна информация, ще намерите тук.

УЪРКШОП - ВИЗУАЛНА ПЕРСПЕКТИВА

“Уъркшопът – Визуална перспектива”, е подходящ за хора с интерес към кинематографията и ще се организира, веднъж в годината. Повече и подробна информация, ще намерите тук.