Free Workshop ”LightBridge CRLS – Cine Reflect Lighting System”

Развълнувани сме да обявим първият ни безплатен Workshop за 2024г – „Отразяваща Светлина

По време на Уъркшопът ще разберете как Cine Reflect Light System предоставя творческа свобода при изграждане на кинематографичният образ, как с малко се постига много, как лесно и интуитивно да създадете атмосфера и пластичност в кадъра.

Системата LightBridge постига равномерно разпределение с плавна градация на светлинният интензитет, наподобяващ изключително натуралната светлина, качество, особенно желано в кинематографията!

Също така, ще разгледаме и използването на системата във фотографската практика, съвместно с уникалните функции за моделиране на светлината, предоставяни от другата най-добра осветителна система – Profoto.

Участниците ще могат да се запознаят в реална работна среда, и с водещите технологични марки в съответния сегмент като: Phase One, Capture One, Inovativ, Area51, BenQ монитори за критична работа с цвят за видео и фото-обработка, Calibrite система за калибрация, и други, предоставяни от Болканскай ЕООД.

Тук може да видите пример, как кинематографа Martin Ruhe, ASC създава невероятна атмосфера във филма The Tender Bar, чрез използването на Cine Reflect Light System. 

 

Уъркшопът ще се проведе в гр.София – Anamorphstudio, на 23 Март 2024г., от 10.00 часа.

Всички участници ще получат талон за отстъпка от 10% за наем на студио и техника, предлагани от Anamorphstudio за цялата 2024г.
Както и 10% отстъпка за избрани артикули, предлагани от Болканскай ЕООД.

Местата са ограничени!

За да запазите място, изпратете три имена, телефон за връзка, инстаграм или фейсбук профил. (по-долу)
В рамките на 24 часа ще ви изпратим допълнителна информация.

В темата на мейла, моля да напишете: Workshop – „Отразяваща Светлина“.

e-mail: workshop@anamorphstudio.com